• Top3
  • Top1
  • Top5

Historie

Gartnertraditionen startede allerede i 1884 hvor Thomas Larsens oldefar indrettede sit første drivhus ved at sætte vinduer i den ene side af familiens hønsehus. Siden har 3 efterfølgende generationer valgt at føre traditionen videre.

Og det er ikke uden en vis stolthed, når det i dag lykkes at kombinere traditionerne og de gamle dyder med moderne teknik, så tingene kan blive ved med at udvikle sig.

Farfar som forbillede
I Gardener’s Own varemærket er familien repræsenteret ved Svend Larsen, som er farfar til den nuværende ejer. Svend Larsen var med til at sætte skub i udviklingen med de første egentlige væksthuse i begyndelsen af trediverne. Hans gamle leverandørnummer 50008, som vi har været så heldige at kunne overtage, vidner også om det tidlige engagement i gartnernes første salgsforening. Derfor glæder det os, at vi har kunnet anvende et originalt gammelt foto af Svend Larsen i vores varemærke. Han er et forbillede, som er repræsentativt for de bestræbelser, vi gør for at levere en ensartet vare i en god kvalitet. Vi håber planterne fra vores gartneri vil skabe solskin og glæde, hvor de bliver plantet.

Gartneriet Møllerhøj A/S
Gartneriet Møllerhøj A/S er placeret midt i Danmarks største gartnerkoloni i Stige ved Odense. Gartneriet har eksisteret siden 1. januar 1996 under den nuværende ejer Thomas Kjær Larsen. Gartneriet er 100.000 m2 stort. 40.000 m2 friland bruges til dyrkning af Hortensia, Paniculata, Echinacea. I forårsperioden suppleres arealet med 100.000 m2 lejet drivhus. Gartneriet har siden starten været under stadig udvikling og er et af de førende inden for intern transport og teknik. Vi beskæftiger i sæsonen ca. 75 personer, og udgør sammen et dynamisk team, der sætter kvalitet og udvikling i højsædet. Nytænkning inden for såvel produktion og produktudvikling prioriteres højt. Der produceres 5,5 millioner planter i gartneriet om året.

Gartnerens egne produkter
Varemærket “Gardener’s Own” er et fælles kvalitetsmærke for vores planter, Victoria Aster, Osteospermum, Diascia, Hortensia og HibisQs. Navnet er udtryk for at planterne bliver passet og plejet lige så omhyggeligt, som hvis de skulle stå i vores egen have. Gartneriets dyrkningsmetoder er baseret på stolte familietraditioner gennem 4 generationer. Vi vil være førende inden for automatisering, transport og teknik, men vi er også bevidste om, at der skal et personligt engagement og faglig stolthed til at skabe og fastholde den gode kvalitet.

Teamet

Medarbejderne
Gartneriet Møllerhøj beskæftiger i gennemsnit 30 medarbejdere, som alle indgår i det team, der skal sikre vækst og udvikling i gartneriet. Det er ikke afgørende, om man er mere eller mindre rutineret i det danske sprog. Kriteriet for at være med på holdet er, at man kan lide at have med planter at gøre og er stolt over at være med til at frembringe det ypperste inden for vores produktområde.

Man kan som regel genkende gartneriejeren selv på, at han går rundt med en lille håndfuld blade eller blomster i hånden, som lige er nippet af i forbifarten. Hos os har denne mani bredt sig, så ingen går forbi en plantecontainer uden lige at se efter om der skal vendes et blad, der er kommet i klemme.

Organisationsplan

Gartneriet

Møllerhøj A/S

Anderupvej 70
5270 Odense N

Medier

Top